Gemiddelde Score 4.0

Door uit Delft op 11-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

goed geholpen

Door uit Breda op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles duidelijk en correct.

Door uit Markelo op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Hulp heeft opgezegd. Krijg geen andere hulp van jullie. zeer 0ntevreden

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Wij hebben twee maal een hulp aan u voorgesteld. Wij zijn nu weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp en hopen uiteraard snel iemand voor u te vinden.

Door uit Schagen op 24-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

de huidige werkwijze is slecht te noemen. Ook afmelden is niet te zien. Al meerdere keren gemeld dat de laatse hulp v.w corona niet kan starten en dat ik als hulpvrager geen hulp ens v.w coronastormtijdperk. Echter deze organisatie gaat daar overheen ewn stelt een incasso bureau in met foute gegevens. Dus ik sta in mijn techt om te stopen, zoek wel anders hulp op PGB in huis en niet van hulp in huis, nooit gehad, uitsluitend PGB hulp. In verleden goede hulpen gehad maar die zijn gestopt v.w ander werk en gemigreerd.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Daar waar wij een hulp aan u hebben gekoppeld en u degelijk contact heeft gehad met de hulp hebben brengen wij bemiddelingskosten bij u in rekening. Dit staat ook vermeld op onze site. Indien u niet tevreden bent over de geboden kandidaat geven wij u de garantie voor u opzoek te kunnen blijven. U kunt het contract met de hulp in over stoppen via uw account. Wij gaan dan opnieuw voor u opzoek. Wij vinden het erg jammer dat u zo ontevreden bent en helpen u graag aan een nieuwe hulp. Wij zien dan ook graag uw opzegging tegemoet.

Door uit Hoornaar op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Word keurig en vlot gereageerd. De eerste hulp kregen we 1x contact mee daarna niet meer. Al snel een nieuwe hulp gevonden waar we goed tevreden mee zijn. En een goede klik mee hebben.

Door uit Tilburg op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Oproep snel geplaatst. Reactie was eveneens snel, maar doet hoeft uw verdienste niet te zijn. Keurig voorbeeld van arbeidsoverenkomst; Keurige reminder van betalingsverplichting.

Door uit Etten-Leur op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

waardeloze organisatie stuurt facturen als er nog niks is gedaan

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u het niet eens bent met onze werkwijze. Echter heeft u aangegeven zelf af te zien van de aanvraag. Wij hebben uw aanvraag voor u in behandeling genomen om een hulp voor u te vinden. Hierna hebben wij zeer vlot een hulp aan voorgesteld. We vinden het dan ook jammer dat u afziet van uw aanvraag nadat wij onze dienst hebben geleverd. Indien u zich bedenkt zoeken wij uiteraard graag een hulp voor u!

Door uit Maastricht op 08-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen de 3 dagen had ik een huishoudelijke hulp. Goed geholpen met mijn vragen die ik had

Door uit 's-Gravenhage op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het zou beter kunnen ik heb veel meisjes gehad die te onervaren zijn. Ik heb nu een goede gelukkig maar degene hiervoor was weer erg jong en die kunnen niet zelfstandig werken jammer hoor? Daarvoor had een zeurpiet die mij zelfs bedreigd had terwijl ik in een revalidatiecentrum was om te herstellen van een gebroken knie. Ik vond dat nog het ergste ik heb haar gezegd om dat met jullie te bespreken.

Door uit Vlaardingen op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur bemiddeld met huishoudelijke hulp. Bij vragen goed bereikbaar. Duidelijke website

Door uit Hornhuizen op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Was moeilijk iemand te vinden. Waarschijnlijk door de afstanden en weinig aanbod. Heb helaas de hulp moeten ontslaan omdat zij niet naar mijn oordeel voldeed. Helaas door het weinige aanbod moet ik overschakelen naar de thuishulp organisatie van de gemeente per 1 december.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. En doen we ons best om u te kunnen voorzien. Uiteraard kunt u beroep doen op de garantie die u via ons heeft om ons een nieuwe hulp te laten zoeken.

Door uit Assendelft op 19-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bij inschrijving kreeg ik direct de bemiddelingsfactuur toegestuurd; en de gegevens van een niet passende opdrachtnemer. Dit heeft zich tot nu toe: 3 x herhaald. Lijkt er sterk op dat dit bedrijf niet bezig met de juiste matchen. Ook de overeenkomsten en andere zaken die ze aanbieden zijn zinloos: een pgb wordt beheert door de SVB. Deze bepaalt welke contracten je moet gebruiken. Al met tot nu toe dus veel vorm; maar geen inhoud.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaart. Echter als u hulpen afwijst op basis van eisen welke eerder niet bij ons bekend waren, dan kunnen wij hier uiteraard ook geen rekening mee houden. Wij zoeken op basis van de eisen in uw aanvraag. Verder bieden wij al onze opdrachtgevers voorbeeldcontracten, u bent uiteraard niet verplicht deze contracten te gebruiken als u deze al verstrekt krijgt van de SVB>

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!