Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Door uit Ammerzoden op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Enorm snel een match gevonden. De telefonische ondersteuning was ook erg prettig. Ik beveel het echt iedereen aan!

Door uit Amsterdam op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De S.V.B. als extra schakel is lastig en zeer papier- en tijdrovend.

Door uit Druten op 28-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nu ben ik goed gekoppeld een eerdere zoektocht leidde tot niets

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Fijn om te horen dat er inmiddels een succesvolle match in ontstaan!

Door uit Laag-Soeren op 19-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Helaas gaat ook onze huidige hulp mij na een maand verlaten: kreeg een contract van 32 uur in het westen van het land. Ze had daar niet op gerekend.Ik vind het jammer maar fijn voor haar.

Door uit Haarlem op 03-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel

Door uit Zwolle op 25-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb gelukkig een aardige hulp gevonden waar ik wel een klik mee had. Ben hier erg blij mee.

Door uit IJmuiden op 05-09-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

u weet weinig tot niets van de medewerkers

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Ons bestand bestaat uit ruim 180.000 hulpen door het hele land, dus we kunnen helaas niet iedereen persoonlijk spreken. Uiteraard controleren we de belangrijkste informatie wanneer iemand zich inschrijft en ondernemen we actie als er signalen zijn dat er iets niet goed gaat. Ook hebben we dagelijks contact met een groot deel van hen.

Door uit Heerewaarden op 20-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Gemak

Door uit Boerakker op 13-08-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alle voorkomende werksaamheden

Door uit Kampen op 03-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na inschrijven kregen we snel een persoon toegewezen. Bij de eerste lukte het niet om een kennismakingsgesprek te hebben, daarna kregen we snel een andere persoon door. De week na het kennismakingsgesprek kon zij bij ons aan de slag. Dus uiteindelijk ging het snel.

Door uit Utrecht op 04-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het opzeggen van mijn schoonmaker is er snel een goed alternatief gevonden!

Door uit Ede op 09-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij werden binnen 2 dagen na onze inschrijving gekoppeld aan een hele fijne huishoudelijke hulp. Een prima platform!

Door uit Winschoten op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe voldoet het goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!