Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Door uit Markelo op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Hulp heeft opgezegd. Krijg geen andere hulp van jullie. zeer 0ntevreden

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Spijtig dat u dit zo ervaart. Wij hebben twee maal een hulp aan u voorgesteld. Wij zijn nu weer voor u opzoek naar een nieuwe hulp en hopen uiteraard snel iemand voor u te vinden.

Door uit Breda op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles duidelijk en correct.

Door uit Schagen op 24-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

de huidige werkwijze is slecht te noemen. Ook afmelden is niet te zien. Al meerdere keren gemeld dat de laatse hulp v.w corona niet kan starten en dat ik als hulpvrager geen hulp ens v.w coronastormtijdperk. Echter deze organisatie gaat daar overheen ewn stelt een incasso bureau in met foute gegevens. Dus ik sta in mijn techt om te stopen, zoek wel anders hulp op PGB in huis en niet van hulp in huis, nooit gehad, uitsluitend PGB hulp. In verleden goede hulpen gehad maar die zijn gestopt v.w ander werk en gemigreerd.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Bedankt voor uw review. Daar waar wij een hulp aan u hebben gekoppeld en u degelijk contact heeft gehad met de hulp hebben brengen wij bemiddelingskosten bij u in rekening. Dit staat ook vermeld op onze site. Indien u niet tevreden bent over de geboden kandidaat geven wij u de garantie voor u opzoek te kunnen blijven. U kunt het contract met de hulp in over stoppen via uw account. Wij gaan dan opnieuw voor u opzoek. Wij vinden het erg jammer dat u zo ontevreden bent en helpen u graag aan een nieuwe hulp. Wij zien dan ook graag uw opzegging tegemoet.

Door uit Hoornaar op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Word keurig en vlot gereageerd. De eerste hulp kregen we 1x contact mee daarna niet meer. Al snel een nieuwe hulp gevonden waar we goed tevreden mee zijn. En een goede klik mee hebben.

Door uit Tilburg op 04-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Oproep snel geplaatst. Reactie was eveneens snel, maar doet hoeft uw verdienste niet te zijn. Keurig voorbeeld van arbeidsoverenkomst; Keurige reminder van betalingsverplichting.

Door uit Etten-Leur op 04-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

waardeloze organisatie stuurt facturen als er nog niks is gedaan

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Vervelend om te lezen dat u het niet eens bent met onze werkwijze. Echter heeft u aangegeven zelf af te zien van de aanvraag. Wij hebben uw aanvraag voor u in behandeling genomen om een hulp voor u te vinden. Hierna hebben wij zeer vlot een hulp aan voorgesteld. We vinden het dan ook jammer dat u afziet van uw aanvraag nadat wij onze dienst hebben geleverd. Indien u zich bedenkt zoeken wij uiteraard graag een hulp voor u!

Door uit Maastricht op 08-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen de 3 dagen had ik een huishoudelijke hulp. Goed geholpen met mijn vragen die ik had

Door uit Kampen op 03-07-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na inschrijven kregen we snel een persoon toegewezen. Bij de eerste lukte het niet om een kennismakingsgesprek te hebben, daarna kregen we snel een andere persoon door. De week na het kennismakingsgesprek kon zij bij ons aan de slag. Dus uiteindelijk ging het snel.

Door uit Utrecht op 04-06-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het opzeggen van mijn schoonmaker is er snel een goed alternatief gevonden!

Door uit Ede op 09-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij werden binnen 2 dagen na onze inschrijving gekoppeld aan een hele fijne huishoudelijke hulp. Een prima platform!

Door uit Winschoten op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe voldoet het goed

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!