Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Door uit Assendelft op 19-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bij inschrijving kreeg ik direct de bemiddelingsfactuur toegestuurd; en de gegevens van een niet passende opdrachtnemer. Dit heeft zich tot nu toe: 3 x herhaald. Lijkt er sterk op dat dit bedrijf niet bezig met de juiste matchen. Ook de overeenkomsten en andere zaken die ze aanbieden zijn zinloos: een pgb wordt beheert door de SVB. Deze bepaalt welke contracten je moet gebruiken. Al met tot nu toe dus veel vorm; maar geen inhoud.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaart. Echter als u hulpen afwijst op basis van eisen welke eerder niet bij ons bekend waren, dan kunnen wij hier uiteraard ook geen rekening mee houden. Wij zoeken op basis van de eisen in uw aanvraag. Verder bieden wij al onze opdrachtgevers voorbeeldcontracten, u bent uiteraard niet verplicht deze contracten te gebruiken als u deze al verstrekt krijgt van de SVB>

Door uit Apeldoorn op 03-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Blij dat jullie zo snel iemand konden vinden voor mijn moeder. We hopen dat het een goede samenwerking is/zal worden.

Door uit Oldenzaal op 12-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede service

Door uit Rotterdam op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mijn hulp is vandaag gestart en ik ben erg tevreden over haar en de bemiddeling. Waarvoor mijn dank!

Door uit Alkmaar op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit 's-Gravenhage op 07-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

er wordt snel een hulp gezocht.

Door uit Hippolytushoef op 31-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur had ik bericht en kreeg een goed passende hulp bleek. Helaas na een ochtend werk kreeg ze longontsteking maar gister us ze weer begonnen. Mijn eerste ervaring met dit bureau ????

Door uit Drachten op 05-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

?

Door uit Wormerveer op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp was zeer snel geregeld. We wachten af hoe het in de toekomst gaat. Maar het ziet er nu al goed uit!

Door uit Barendrecht op 22-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Enschede op 10-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

A convenient way of finding a cleaning person. Well organized and helpful, with a lot of resources.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!