Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Door uit Ede op 09-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij werden binnen 2 dagen na onze inschrijving gekoppeld aan een hele fijne huishoudelijke hulp. Een prima platform!

Door uit Winschoten op 02-02-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tot nu toe voldoet het goed

Door uit Rotterdam op 23-01-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima werkwijze

Door uit Wierden op 02-11-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb 2 mensen in dienst gehad, waarbij het superleuk klikte, maar die er allebei mee gestopt zijn, omdat het bedrijf niet heeft medegedeeld dat van die 12,50 per uur belasting moet worden ingehouden minimaal 33% en nog eens 44 cent per uur aan dit bedrijf moeten betalen.Ik vind dit heel erg informeer je cliënten voor ze reageren waar ze aan toe zijn. Nu moet ik alweer op zoek naar iemand, maar ik doe dat nu wel zelf. Ik dacht dat ik het makkelijk zou krijgen door jullie in te schakelen, maar niks is minder waar.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Wat vervelend dat dit zo is gelopen bij u. Er staat duidelijk op de website waar de hulp zich inschrijft vermeld dat de hulp bruto uitbetaald krijgt en zelf de inkomsten nog moet opgeven aan de Belastingdienst en dat er facturatiekosten a 0,44 cent betaald moeten worden.

Door uit Amsterdam op 12-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Bij contact zijn er vriendelijk en respectvolle werknemers. De samenwerking verloopt erg goed. iedereen is goed bereikbaar en reageert snel als er vragen zijn.

Door uit Maastricht op 11-08-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel, efficiënt

Door uit Steenwijk op 24-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Emmeloord op 14-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er word door dit bedrijf snel actie ondernomen om een passende hulp te vinden

Door uit Delft op 13-06-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ok

Door uit Nederweert op 22-05-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat we een kandidaat hadden waarmee geen klik was, in zeer korte tijd een nieuwe kandidaat gevonden waarmee we nu een overeenkomst hebben gesloten.

Door uit Ulestraten op 21-04-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

netjes zoals het hoort

Door uit Voorhout op 31-03-2017

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

netjes geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

 
Language English