Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Door uit 's-Gravenhage op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het zou beter kunnen ik heb veel meisjes gehad die te onervaren zijn. Ik heb nu een goede gelukkig maar degene hiervoor was weer erg jong en die kunnen niet zelfstandig werken jammer hoor? Daarvoor had een zeurpiet die mij zelfs bedreigd had terwijl ik in een revalidatiecentrum was om te herstellen van een gebroken knie. Ik vond dat nog het ergste ik heb haar gezegd om dat met jullie te bespreken.

Door uit Vlaardingen op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur bemiddeld met huishoudelijke hulp. Bij vragen goed bereikbaar. Duidelijke website

Door uit Hornhuizen op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Was moeilijk iemand te vinden. Waarschijnlijk door de afstanden en weinig aanbod. Heb helaas de hulp moeten ontslaan omdat zij niet naar mijn oordeel voldeed. Helaas door het weinige aanbod moet ik overschakelen naar de thuishulp organisatie van de gemeente per 1 december.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. En doen we ons best om u te kunnen voorzien. Uiteraard kunt u beroep doen op de garantie die u via ons heeft om ons een nieuwe hulp te laten zoeken.

Door uit Assendelft op 19-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Bij inschrijving kreeg ik direct de bemiddelingsfactuur toegestuurd; en de gegevens van een niet passende opdrachtnemer. Dit heeft zich tot nu toe: 3 x herhaald. Lijkt er sterk op dat dit bedrijf niet bezig met de juiste matchen. Ook de overeenkomsten en andere zaken die ze aanbieden zijn zinloos: een pgb wordt beheert door de SVB. Deze bepaalt welke contracten je moet gebruiken. Al met tot nu toe dus veel vorm; maar geen inhoud.

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaart. Echter als u hulpen afwijst op basis van eisen welke eerder niet bij ons bekend waren, dan kunnen wij hier uiteraard ook geen rekening mee houden. Wij zoeken op basis van de eisen in uw aanvraag. Verder bieden wij al onze opdrachtgevers voorbeeldcontracten, u bent uiteraard niet verplicht deze contracten te gebruiken als u deze al verstrekt krijgt van de SVB>

Door uit Apeldoorn op 03-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Blij dat jullie zo snel iemand konden vinden voor mijn moeder. We hopen dat het een goede samenwerking is/zal worden.

Door uit Oldenzaal op 12-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede service

Door uit Rotterdam op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Mijn hulp is vandaag gestart en ik ben erg tevreden over haar en de bemiddeling. Waarvoor mijn dank!

Door uit Alkmaar op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit 's-Gravenhage op 07-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

er wordt snel een hulp gezocht.

Door uit Hippolytushoef op 31-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur had ik bericht en kreeg een goed passende hulp bleek. Helaas na een ochtend werk kreeg ze longontsteking maar gister us ze weer begonnen. Mijn eerste ervaring met dit bureau ????

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!