Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Door uit Drachten op 05-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

?

Door uit Wormerveer op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De hulp was zeer snel geregeld. We wachten af hoe het in de toekomst gaat. Maar het ziet er nu al goed uit!

Door uit Barendrecht op 22-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Enschede op 10-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

A convenient way of finding a cleaning person. Well organized and helpful, with a lot of resources.

Door uit Kerk-Avezaath op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Volgens mij is het allemaal prima gelukt

Door uit Aalsmeer op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

We snel contact maar wat je daarna moet doen of hoe het in zijn werk gaat moet je allemaal zelf verder uitzoeken

Door uit 's-Hertogenbosch op 15-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er wordt gelijk hulp aangeboden wanneer er iets niet goed gaat met de communicatie tussen de hulp en opdrachtgever.

Door uit Roosendaal op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een match gevonden dus de bemiddeling is goed verlopen.

Door uit Arnhem op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij betalen via pgb een keer per maand nadat wij een nota hebben ontvangen. Zij vertelde mij dat u alles verder regelde, ook formulier van pgb

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Het is via ons uiteraard mogelijk hulpen via een PGB te betalen. De SVB regelt echter de zorgovereenkomst.

Door uit Breda op 08-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel tevreden over de snelle manier van het krijgen van een hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!