Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Door uit Kerk-Avezaath op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Volgens mij is het allemaal prima gelukt

Door uit Aalsmeer op 18-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

We snel contact maar wat je daarna moet doen of hoe het in zijn werk gaat moet je allemaal zelf verder uitzoeken

Door uit 's-Hertogenbosch op 15-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er wordt gelijk hulp aangeboden wanneer er iets niet goed gaat met de communicatie tussen de hulp en opdrachtgever.

Door uit Roosendaal op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een match gevonden dus de bemiddeling is goed verlopen.

Door uit Arnhem op 15-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij betalen via pgb een keer per maand nadat wij een nota hebben ontvangen. Zij vertelde mij dat u alles verder regelde, ook formulier van pgb

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Het is via ons uiteraard mogelijk hulpen via een PGB te betalen. De SVB regelt echter de zorgovereenkomst.

Door uit Breda op 08-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben heel tevreden over de snelle manier van het krijgen van een hulp.

Door uit Amsterdam op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 2 dagen hulp gevonden via uw bemiddeling

Door uit Ammerzoden op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Enorm snel een match gevonden. De telefonische ondersteuning was ook erg prettig. Ik beveel het echt iedereen aan!

Door uit Amsterdam op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De S.V.B. als extra schakel is lastig en zeer papier- en tijdrovend.

Door uit Druten op 28-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nu ben ik goed gekoppeld een eerdere zoektocht leidde tot niets

Reactie op deze feedback door het team van pgb-huishoudelijkehulp.nl:

Fijn om te horen dat er inmiddels een succesvolle match in ontstaan!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!