Kosten PGB huishoudelijke hulp

De vergoeding voor een huishoudelijke hulp kan worden gesplitst in de vergoeding die de hulp ontvangt en het bemiddelingsbedrag dat eenmalig betaald dient te worden. De vergoeding die de hulp ontvangt, hoeft u uiteraard pas te betalen als deze ook daadwerkelijk werkzaam is voor u. Het bemiddelingsbedrag betaalt u pas als wij een hulp hebben gevonden.

Vergoeding

De huishoudelijke hulp ontvangt van u € 13,50 per gewerkt uur. Bij dit bedrag zit alles inbegrepen, ook het vakantiegeld. Wanneer de hulp belasting moet afdragen, moet dit van de € 13,50; u hoeft de hulp dus niet meer te betalen dan dit bedrag.


Bemiddelingskosten

Het andere deel van de kosten betaalt u aan ons. Dit betreffen de bemiddelingskosten. Deze kosten bestaan uit een basisbedrag n

en een bedrag dat vermenigvuldigd wordt met het aantal uur per week waarvoor u een hulp zoekt. Het tarief dat wij voor deze drie factoren rekenen, vindt u hieronder:

Bemiddelingskosten Pgb-huishoudelijkehulp.nl (inclusief BTW)
Basisbedrag:€ 25,75
Extra bedrag per opgegeven uur:€ 3,50

Het totaalbedrag betaalt u alleen indien wij daadwerkelijk gegevens van een hulp leveren. Als wij geen hulp beschikbaar hebben, bent u ons niets verschuldigd. 

Hebben wij een potentiële werkster gevonden, maar is er geen klik? Dan zoeken wij naar een nieuwe kandidaat. Het bemiddelingsbedrag hoeft u dan niet opnieuw te betalen. U heeft een jaar garantie.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Ik wil me graag inschrijven voor huishoudelijke hulp