Kosten PGB huishoudelijke hulp

Uw schoonmaakster heeft een uurtarief van € 14,50 per uur inclusief toeslagen en vakantiegeld. U krijgt gegarandeerd een legale huihoudelijke hulp. Wij kunnen dit aanbieden dankzij ons schoonmaakabonnement.

  • Voordelig uurloon
  • Legale huishoudelijke hulp
  • Handig uren overzicht
  • Het uurloon is volledig van de hulp

Schoonmaak abonnement

€ 14,95 per maand

Voor slechts € 14,95 per maand kijkt u nooit meer om naar uw huishouden en uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp. Het abonnement betreft een jaarabonnement en biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp (max. €2.500,-), regelen wij een nieuwe hulp als uw hulp stopt en kunt u gebruik maken van een persoonlijke omgeving met overzichtelijke administratie.

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende huishoudelijke hulp indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Eerlijk voor de hulp & voordeel voor u

De hulp
Het uurloon van € 14,50 is helemaal van de hulp. Zo verdienen zij goed en eerlijk.

Uw voordeel
Het jaarabonnement van € 14,95 biedt u vele voordelen. Zo kunt u gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp, zoeken wij een vervangende huishoudelijke hulp wanneer nodig en heeft u altijd een voordelige huishoudelijke hulp in huis.

Garantie
Uw abonnement gaat pas in als wij een huishoudelijke hulp voor u hebben gevonden. Wanneer u geen klik heeft met de hulp, zoeken wij gewoon voor u verder. Mocht het zo zijn dat wij helemaal geen hulp voor u vinden, betaalt u ons niets.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Handig om te weten over uw abonnement

U betaalt de maandelijkse kosten via een automatische incasso of via een maandelijks betalingsverzoek. Wij zullen nooit zonder uw toestemming geld van uw rekening afschrijven. Het betreft een schoonmaakabonnement voor minimaal één jaar.

Op het moment dat wij een huishoudelijke hulp hebben gevonden, gaat uw jaarabonnement in. Vanaf dat moment betaalt u maandelijks € 14,95. Na één jaar kunt u maandelijks opzeggen.

Nee, u hoeft nog niets te betalen op het moment dat u zich inschrijft. Zolang wij geen hulp aan u voorstellen, betaalt u niets. U start met betalen op het moment dat wij voor het eerst een hulp aan u voorstellen. Uw abonnement gaat dan in.

Mocht het voorkomen dat wij binnen een maand geen hulp voor u kunnen vinden, dan brengen wij geen abonnementskosten in rekening.

U sluit het abonnement af voor de periode van één jaar. Na dit jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Dit doet u in uw persoonlijke account of per e-mail naar info@pgb-huishoudelijkehulp.nl.

Met ons systeem heeft u in één keer overzicht in de administratie rondom uw huishoudelijke hulp. Hierbij moet u denken aan het aantal gewerkte uren van de hulp en de facturen die u periodiek krijgt. Dit overzicht is niet alleen handig voor uw eigen administratie, ook voor uw belastingaangifte of voor eventuele toeslagen kan dit van belang zijn. U heeft met ons urenregistratiesysteem dus direct volledige fiscale informatie.

Staat uw vraag hier niet? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen.