De 3g

Geen gedoe

Wanneer u een PGB-huishoudelijke hulp via ons zoekt, nemen wij u al het werk uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf in te schrijven en uw wensen op te geven. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een hulp die bij u past. Gaat de nieuwe hulp bij u aan de slag, dan verzorgen wij ook de facturen voor u. Zo heeft u altijd een overzicht van de gewerkte uren van de hulp. Deze facturen kunt u gebruiken om uw uitgaven bij de gemeente te verantwoorden.

Wij vinden het erg belangrijk dat u een hulp hebt met wie het klikt en dat u daar niet te veel voor hoeft te doen. Mocht u ondanks de zorgvuldige selectie van uw hulp toch niet tevreden zijn met de hulp, dan kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe hulp aanvragen. Daarnaast bieden wij u altijd garantie. Wordt uw hulp, geeft deze onverwacht de voorkeur aan een andere baan of kan uw hulp om andere redenen niet meer bij u aan de slag, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe hulp. 

Grootste aanbod van Nederland

In ons bestand staan op dit moment ruim 96.000 hulpen geregistreerd, en dit aantal blijft maar groeien. Met onze huidige database hebben wij het grootste aanbod hulpen in Nederland. Overal in Nederland kunnen wij u van dienst zijn. Daarnaast kunnen wij door onze grote database met hulpen altijd wel een hulp vinden die aan uw wensen voldoet.

Goedkoop

Indien u een persoonsgebonden budget ontvangt, ontvangt u een bedrag voor het inkopen van hulp. Per gemeente verschilt het hoe u dit bedrag mag/moet besteden. In enkele gemeenten is de toegekende urenvergoeding leidend, terwijl u in andere gemeenten (een deel van) het PGB vrij kunt besteden. Lees hierover meer op onze pagina 'meer zorg inkopen met hetzelfde PGB'. Informeer goed bij uw gemeente in hoeverre uw PGB vrij besteedbaar is. Indien u van uw gemeente uren op mag sparen en meer zorg in mag kopen, is PGB-huishoudelijke hulp erg voordelig voor u. Wij bieden u een lage vergoeding (€ 14,50 all-in) waardoor u bij ons meer hulp in kunt kopen dan elders. Zo ontvangt u dus meer hulp voor het zelfde budget.

Schrijf u nu in, vraag vervolgens een PGB hulp aan en profiteer van onze 3G's!