Hulp in de huishouding in Sleeuwijk aanvragen

Vind snel een huishoudelijke hulp in Sleeuwijk

Maak het dagelijkse leven een stuk aangenamer met een eigen huishoudelijke hulp. Geniet van de vrije tijd die u overhoudt door het uitbesteden van huishoudelijk werk.

Profiteer van:

  • Een jaar lang garantie
  • Hulp bij de administratie
  • Een goedkope huishoudelijke hulp! € 13,50 per uur
  • Een goede en betrouwbare huishoudelijke hulp in Sleeuwijk
  • Een huishoudelijke hulp die voldoet aan uw wensen en eisen
Ja, ik wil direct op zoek naar een huishoudelijke hulp in Sleeuwijk

Een huishoudelijke hulp in Sleeuwijk zoeken

Wij nemen uw zoektocht naar een geschikte huishoudelijke hulp graag uit handen. We zoeken daarbij altijd naar een huishoudelijke hulp die bij u in de buurt woont en voldoet aan de door u opgegeven wensen en eisen. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf in te schrijven. De rest volgt dan vanzelf!

Kosten voor een huishoudelijke hulp

Als u ons vraagt om voor u te zoeken naar een huishoudelijke hulp dan vragen wij u daarvoor eenmalig een bemiddelingsbedrag te betalen. U ontvangt daarbij altijd een jaar garantie, bevalt de huishoudelijke hulp niet, dan zoeken wij direct weer een andere huishoudelijke hulp in Sleeuwijk.

Naast het bemiddelingsbedrag betaalt u de huishoudelijke hulp rechtstreeks € 13,50 per uur, de vakantietoeslag zit daar al bij inbegrepen.

Ervaringen met pgb-huishoudelijkehulp.nl in Sleeuwijk

Bij u in de buurt zijn er al 243 mensen die profiteren van de voordelen van een huishoudelijke hulp via pgb-huishoudelijkehulp.nl. Ook u kunt snel profiteren van de voordelen, er staan 107 hulpen in de buurt klaar om bij u aan de slag te gaan.

Benieuwd naar ervaringen met onze hulpen? Lees ze hieronder:

Zeer tevreden ,
Liesbeth Lakerveld

"Word keurig en vlot gereageerd. De eerste hulp kregen we 1x contact mee daarna niet meer. Al snel een nieuwe hulp gevonden waar we goed ..."

Zeer tevreden ,
Liesbeth Lakerveld

"Word keurig en vlot gereageerd. De eerste hulp kregen we 1x contact mee daarna niet meer. Al snel een nieuwe hulp gevonden waar we goed ..."

Ontdek meer ervaringen
Huishoudelijke Hulp bij u in de buurt
Onze dienst is beoordeeld met een
8,1/10 gebaseerd op 101 beoordelingen
Ga direct op zoek naar een huishoudelijke hulp bij u in de buurt! Huishoudelijke Hulp aanvragen